rits-screens-logo

Solar Ritsscreens Goedkoopste van Nederland Gratis plaatsen en opmeten 25% korting en 7 jaar garantie

Professionele montage van ritssreens op solar uw op raam, ramen of veranda!
Wij plaatsen door heel Nederland en geven 7 jaar fabrieksgarantie.

Op maat gemaakte ritsscreen met de optie voor solar, zonne-energie of elektrische bediening

Op maat gemaakte ritsscreens met solar bediening, voorzien van Somfy motor. We bieden gratis opmeting en professionele installatie in heel Nederland, geschikt voor uw ramen of veranda. Bovendien ontvangt u 7 jaar garantie op onze producten.

Wij bieden Solar ritsscreen met de innovatieve zonne-energiemotor van Somfy voor installatie op uw ramen, veranda of andere glazen oppervlakken door heel Nederland, en dat alles met de laagste prijsgarantie. Geniet van een fabrieksgarantie van 7 jaar, samen met ritsscreens die bestand zijn tegen wind en volledig draadloos zijn.

Directe levering van onze trendy solar ritsscreens voor montage op uw kozijn, raam, of ramen, rechtstreeks vanuit de Soprofen fabriek. Met onze ritsscreens op zonne-energie, geschikt voor veranda’s en terrassen, kunt u op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier zorgen voor optimale verkoeling.

Er is geen noodzaak om extra gaten te maken voor kabels of stopcontacten, omdat deze volledig autonoom functionerende zonnescreens bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, dit dankzij het unieke en gepatenteerde “zipsysteem”.

Wij bieden de laagste prijsgarantie in Nederland, inclusief gratis opmeten en installeren!

soprofen logo
soprofen ritsscreens fabriek
screenomax ritsscreens

Screenamax Ritsscreens

Een compacte behuizing voor de nieuwe, extra brede ritsscreen met innovatieve technologie.

Onze nieuwste zonweringsoplossing biedt een maximale breedte met een compacte as. Dankzij onze gepatenteerde innovatie, die een tweede voorgespannen as en kogellagers omvat, kunnen we een gecontroleerde doorbuiging realiseren.

Hierdoor garanderen we een perfect rechte as en behoudt het doek altijd zijn strakke uitstraling. Ontdek onze geavanceerde ritsscreenoplossing voor optimale zonwering en privacy.

Grijp nu de kans om te profiteren van onze exclusieve aanbieding en plan een kosteloze afspraak voor een geheel vrijblijvend advies en inmeting.

Vrijblijvend een offerte aanvragen via ons formulier!

ritsscreens plaatsen

Solar Ritscreens

Ritsscreens, ook wel bekend als zip screens of ritsscreen zonwering, bieden talloze voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor zonwering en privacy in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van ritsscreens:

  1. Effectieve Zonwering: Ritsscreens zijn ontworpen om zonlicht en warmte doeltreffend te filteren. Het strak gespannen doek houdt het grootste deel van de zonnestralen tegen, waardoor uw binnenruimte koeler en comfortabeler blijft, zelfs op de warmste dagen.

  2. Uitzicht Behouden: Ondanks de uitstekende zonwering die ze bieden, behouden ritsscreens uw uitzicht op de buitenwereld. Het doorzichtige doek zorgt ervoor dat u kunt genieten van het omringende landschap zonder dat u het scherm hoeft op te rollen.

  3. Privacy en Veiligheid: Ritsscreens bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook privacy en een gevoel van veiligheid. U kunt genieten van uw binnenruimte zonder dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken, wat vooral waardevol is in drukbezochte gebieden.

  4. Windbestendigheid: Ritsscreens zijn bestand tegen winderige omstandigheden. Dankzij het stevige ritssysteem en het gesloten ontwerp blijven ze stabiel en stevig, zelfs bij sterke windvlagen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in gebieden met wisselvallig weer.

  5. Geen Kieren: Het geavanceerde ritssysteem zorgt ervoor dat het doek perfect aansluit op de geleiders, waardoor er geen kieren ontstaan waar ongewenst licht of warmte doorheen kan glippen. Dit resulteert in een strakke en efficiënte zonwering.

  6. Duurzaamheid: Kwaliteit staat voorop bij ritsscreens van gerenommeerde fabrikanten. Veel van deze schermen worden geleverd met garanties, zoals de 7 jaar garantie van Soprofen. Dit biedt gemoedsrust en verzekert u van langdurige prestaties.

  7. Energiebesparing: Door de effectieve zonwering kunnen ritsscreens de behoefte aan airconditioning verminderen, wat kan resulteren in aanzienlijke energiebesparingen en lagere energiekosten op de lange termijn.

  8. Aanpasbaarheid: Ritsscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in de esthetiek van uw gebouw en aan uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast.

Kortom, ritsscreens combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid om uw leef- of werkruimte te verbeteren. Ze bieden een veelzijdige oplossing voor zonwering en privacy, met tal van voordelen die bijdragen aan uw comfort en welzijn.

 
Screenamax-Soprofen-ritsscreen

Solar Screens voor buiten zonwering


Buitenzonwering in de vorm van screens biedt een slimme oplossing voor het beheersen van zonlicht en het waarborgen van privacy. Met een uitgebreide selectie hoogwaardige screens die online beschikbaar zijn, is het eenvoudig om de perfecte keuze te maken.

Deze zonwerende screens worden aan de buitenzijde van ramen geïnstalleerd en voorkomen hinderlijke zonnestralen terwijl het buitenzicht behouden blijft. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit diverse kleuren en stijlen, zodat je naadloos kunt aansluiten bij je esthetische voorkeuren.

Door te investeren in duurzame en zonwerende zonneschermen die online verkrijgbaar zijn, voeg je niet alleen comfort toe aan je buitenruimte, maar breng je ook een vleugje stijlvolle functionaliteit in je leefomgeving.

solar-screenamax-ritsscreen

Efficiënte bescherming tegen de zon

Zonwering in de vorm van screens voor buiten biedt een uitgebreid scala aan voordelen die aanzienlijk bijdragen aan het creëren van een comfortabele en functionele buitenomgeving. Dankzij het verticale ontwerp en de hoogwaardige materialen waaruit het is vervaardigd, is het in staat om efficiënte bescherming tegen de zon te bieden, terwijl het tegelijkertijd het prachtige uitzicht naar buiten behoudt. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor zowel woongebieden als commerciële panden, waar zowel privacy als esthetiek van groot belang zijn.

Bovendien is deze vorm van zonwering buitengewoon weerbestendig en uiterst duurzaam, wat resulteert in een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. De bediening is moeiteloos en gebruiksvriendelijk, waardoor het aanpassen van de zonwering aan veranderende omstandigheden een fluitje van een cent is.

Het speciale screendoek dat wordt gebruikt in deze buitenzonwering is ontworpen om effectief zonnestralen tegen te houden en overtollige warmte te verminderen, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft, zelfs op de warmste dagen. Hierdoor kun je optimaal genieten van je buitenruimte, die altijd een aangename schaduw biedt en het comfort verhoogt.

Kortom, met screen zonwering voor buiten kun je volop genieten van je buitenruimte, terwijl je profiteert van de vele voordelen die deze zonwering te bieden heeft, variërend van zonbescherming en privacy tot duurzaamheid en esthetische verfraaiing. Het is een investering die de algehele kwaliteit van je buitenleven aanzienlijk verhoogt.

ramen-gemonteers-ritsscreens
veranda-wit-ritsscreen

Hoogwaardige materialen

Bij zonwering in de vorm van screens voor buiten wordt er een beroep gedaan op hoogwaardige materialen om zowel duurzaamheid als esthetische aantrekkingskracht te waarborgen. Het frame van deze zonwering is doorgaans vervaardigd van stevig aluminium, dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden zoals regen, wind en zonneschijn. Het gebruik van aluminium zorgt voor een langdurige en robuuste constructie, waardoor de zonwering jarenlang kan standhouden in uiteenlopende buitenomgevingen.

Het screendoek, een essentieel onderdeel van de zonwering, wordt gefabriceerd uit hoogwaardig textiel dat uitstekende UV-blokkering biedt en effectieve warmtewering garandeert. Het textiel is tevens kleurvast, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht, waardoor het zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Dit resulteert in een zonwering die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk blijft gedurende een aanzienlijke periode. Kortom, investeren in deze kwalitatieve zonwering biedt niet alleen directe voordelen, maar het is tevens een waardevolle investering op lange termijn voor je buitenruimte.

85-mm-kleinste-screenkast-screenamax
Screenamax-zoom-geïntegreerde-batterij-(1)

Installatie en onderhoud Soprofen

De professionele en efficiënte installatie van buitenzonwering in de vorm van screens verloopt vakkundig. Een ervaren team zorgt ervoor dat de zonwering nauwkeurig wordt geplaatst op de gewenste locatie, met aandacht voor cruciale factoren zoals de juiste positionering en hoogte om optimale schaduw en privacy te garanderen.

Het onderhoud van deze zonwering is over het algemeen minimaal, maar daarom niet minder belangrijk. Het periodiek schoonmaken van het screendoek met milde zeep en water is essentieel om het doek schoon en vrij van vuil en stof te houden. Daarnaast is het van groot belang om regelmatig smering toe te passen op de mechanische onderdelen, zoals de geleiders en het oprolsysteem, om een soepele werking te behouden en de levensduur van de zonwering te verlengen.

De zorgvuldige installatie en het juiste onderhoud dragen bij aan de duurzaamheid en optimale prestaties van de zonwering, waardoor je er langdurig van kunt genieten en het een waardevolle aanvulling op je buitenruimte blijft.

ritsscreen-solar-villa

buitenzonwering voor een moderne uitstraling

Screens zijn een unieke vorm van buitenzonwering die zich onderscheidt van andere soorten door hun verticale ontwerp en doordachte constructie. Screens bieden een strakke en eigentijdse uitstraling, terwijl ze toch effectieve schaduw en privacy bieden.

In vergelijking met horizontale zonneschermen bieden screens een aantal voordelen. Horizontale zonneschermen kunnen vaak onhandig zijn om te openen en sluiten, en ze kunnen ook hinderlijk zijn voor het zicht. Screens zijn daarentegen veel gemakkelijker te bedienen en ze belemmeren het zicht niet.

Rolluiken kunnen extra beveiliging en isolatie bieden, maar ze hebben de neiging de openheid van een ruimte te beperken. Screens bieden ook een zekere mate van beveiliging, maar ze laten nog steeds licht en frisse lucht door.

Markiezen voegen een traditionele charme toe aan een woning, maar hebben vaak beperkte aanpassingsmogelijkheden. Screens zijn er in een breed scala aan kleuren, materialen en afmetingen, zodat je ze perfect kunt afstemmen op je stijl en behoeften.

Screens zijn een veelzijdige vorm van buitenzonwering die zowel functioneel als stijlvol is. Ze zijn de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een strakke, moderne uitstraling, effectieve schaduw en privacy, en een zonwering die gemakkelijk te bedienen is.

Screenamax--Soprofen-villa-screens

Tegenhouden van warmte

Een van de belangrijkste functies van screens is het blokkeren van warmte. Tijdens zomerse dagen kan de zonnewarmte uw huis sterk doen opwarmen, wat soms zelfs het slapen bemoeilijkt, wat natuurlijk niet prettig is voor iedereen. Door het gebruik van screens zorgt u ervoor dat deze screens de zonnewarmte opvangen. Zonder screens die warmte isoleren, zouden uw ramen de warmte absorberen en deze vervolgens uw huis in leiden.

Inderdaad, screens kunnen in beperkte mate koude buitenhouden door een isolerende laag op het raam te creëren. Het is echter belangrijk op te merken dat de voornaamste functie van screens niet gericht is op het bieden van een uitstekende isolatie tegen lage temperaturen. Hun hoofddoel is anders. Screens zijn primair ontworpen voor andere toepassingen en bieden voornamelijk zonwering en privacy, waarbij de isolerende eigenschappen slechts een bijkomend voordeel zijn.

 

slaapkamer-ritsscreens

Solar ritsscreens vakkundig plaatsen

Bereid je voor op zonnige dagen en plaats nu alvast je bestelling voor onze zonnescreens op zonne-energie. Het is verstandig om je zonneschermen ruim op tijd te bestellen om teleurstelling te voorkomen. De levertijd bedraagt doorgaans ongeveer 6 weken, en uit ervaring weten we dat mensen pas gaan bestellen wanneer de zon begint te schijnen. Hierdoor wordt het voorjaar en de zomer onze drukste periode, waardoor de levertijden langer kunnen zijn. Bestel dus tijdig om vertragingen te vermijden.

Hoewel het monteren van solar zonnescreens op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, blijkt uit ervaring dat het meten en installeren het beste kan worden overgelaten aan vakbekwame installateurs. Er zijn diverse factoren om rekening mee te houden, zoals de exacte locatie van de zonnecellen en specifieke toleranties die in acht moeten worden genomen. Bij ons beschikken we over alle benodigde gereedschappen en expertise om uw solar zonnescherm nauwkeurig te plaatsen, waar u maar wilt.

Een van de belangrijkste voordelen is dat u profiteert van een volledige garantie op uw product, wat vaak niet het geval is wanneer u zelf een zonnescherm installeert.

Screenamax-Soprofen-droom-villa

Solar

Soprofen’s solar screens zijn uitgerust met een zonnepaneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit, welke vervolgens wordt opgeslagen in een accu. Wanneer u het screen wilt bedienen via uw smartphone of afstandsbediening, wordt de benodigde energie hiervoor geleverd door de motor, die gebruikmaakt van deze opgeslagen energie uit de accu.

Een van de pluspunten van solar screens is dat ze geen behoefte hebben aan kabels die over de muur lopen of koppelboxen nodig hebben. Hierdoor krijgt uw huis een opgeruimde uitstraling en kunnen de screens naadloos en strak worden geïnstalleerd, zonder rommelige bekabeling.

De aanschaf van een solar screen kan inderdaad een aanzienlijke investering lijken, maar op de lange termijn biedt het aanzienlijke voordelen. Dit komt doordat het Solar systeem op zonne-energie werkt, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook aanzienlijke besparingen oplevert op uw energiekosten. Vooral in deze tijd, waarin de energieprijzen torenhoog zijn, is het zeker de moeite waard om te overwegen om een solar screen aan te schaffen. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Screenamax-Soprofen-(5)